Ik help je de weg op

Ik ben Peter Verstegen, al sinds 1978 ben ik rij-instructeur en mijn ervaring breng ik graag op je over.

Snel je rijbewijs halen

Het kan bij Verkeersschool Verstegen binnen 2 tot 4 maanden!

Waarom kies je voor ons?

Wij hebben een zeer hoog slagingspercentage, een van de hoogste in de kring 83 (Roermond en omstreken).

Snelle kandidaten kiezen een snelle opleiding

Als je rijlessen neemt wil je natuurlijk maar 1 ding: snel,goedkoop en goed je rijbewijs halen. Vind je één keer per week lessen niet genoeg, dan is er nu voor jou ook een andere mogelijkheid:

DE COMPACT OPLEIDING

Dit is een opleiding waarbij je in ongeveer 2 tot 4 maanden je B-rijbewijs kunt halen. Dit gebeurt onder deskundige leiding van vakmensen die door hun meer dan 35 jarige ervaring weten hoe ze goed, snel en degelijk kennis op jou moeten overbrengen.

JE BEPAALT JE EIGEN TEMPO

Verstandig is het om zo snel mogelijk je theorie-examen te halen. Theorie-examen reserveren kan via http://www.cbr.nl/reservering.ppJe begint alvast aan de INTAKE TEST. De intake test houdt in dat je met een instructeur 10 uur op pad gaat om te bepalen welk pakket voor jou het meest geschikt is. Er zijn 6 pakketten mogelijk. Zie kosten  voor omschrijvingen.

HOOG SLAGINGSPERCENTAGE

Door de speciale opzet van de opleiding slagen de meeste kandidaten voor de éérste keer en door de Tussen Tijdse Toets maak je kennis met het examen en de examinator. Ook kun je vrijstelling verdienen van de bijzondere verrichtingen.

DE WIJDE WERELD IN

Doordat je bijvoorbeeld 1 1/2 of 2 uur achter elkaar rijdt,verspeel je de minste tijd met het ‘ pendelen ‘ van en naar andere leerlingen en het rijden van en naar Roermond. Wij willen je er wel op wijzen, dat je tijd moet hebben om overdag te rijden en niet alleen ’s avonds of in het weekend, anders kun je niet genoeg oefenen in druk verkeer. Wij wensen je veel succes met je opleiding.